Εβελίνα Παπούλια: «Ανόητος ή βλαξ όποιος δεν είναι με τα θύματα»

youtube

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρόμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει» ανέφερε μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Παπούλια.

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια το πρωινό της Κυριακής στον καναπέ του «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN. Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο «κύμα» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο το τελευταίο διάστημα και στα πρόσωπα τα οποία έχουν μέχρι σήμερα κατηγορηθεί.

Η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε πως «δεν μπορείς να ξέρεις… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα».

«Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι. Αλλά όταν δεν ξέρεις, θα βγεις να πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση… Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;».

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει» ομολόγησε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, η Εβελίνα Παπούλια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cbOgFB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη