ΝΔ: Ο Τσίπρας ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών

ΝΔ: Ο Τσίπρας ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το κυβερνών κόμμα, κατηγορώντας τον ότι «ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών».

"Χθες τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν κατάληψη στο ΑΠΘ. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας" αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

"Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των «νεοαγανακτισμένων» κι από την άλλη κραυγάζει ότι «η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο». Με τις ενέργειές του υπονομεύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία. Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών", καταλήγει η ΝΔ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kXRssB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη