Ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι, ποιοι αντιδρούν

Ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι, ποιοι αντιδρούν

Πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Αρχαιολογικοί χώροι βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες δραστηριότητες που θα ανοίξουν μετά την άρση του lock down που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, η πρόθεση είναι να ανοίξουν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Ο λόγος που συμπεριλήφθησαν οι Αρχαιολογικοί χώροι στο πρώτο πακέτο δραστηριοτήτων που επιθυμεί η κυβέρνηση να ανοίξει είναι πως, επειδή πρόκειται για ανοιχτούς μεγάλους χώρους εξασφαλίζεται η δυνατότητα τήρησης των αποστάσεων. Ταυτόχρονα , στην κυβέρνηση πιστεύουν πως το άνοιγμα των Αρχαιολογικών χώρων θα δώσει ένα θετικό μήνυμα στην κοινωνία.

Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες του Dnews, επιτελείς του ΥΠ.ΠΟ.Α εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσο είναι ασφαλή το άμεσο άνοιγμα των Αρχαιολογικών χώρων. Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3bXzzXZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη