Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Δική μας αποστολή είναι να υπηρετούμε τον άνθρωπο!!! - Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Λαμιέων για την προσφορά του

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:

Μεγάλη τιμή να υποδέχομαι τον Ποιμενάρχη μας στον ιερό χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Ξηριώτισσας, στην πρώτη του μάλιστα έξοδο από το Επισκοπείο όπου είχε προληπτικά αυτοπεριοριστεί προστατεύοντας τους γύρω του κ εν γένει τη δημόσια υγεία. Μας άγγιξε στις καρδιές μας ή προσευχή κ ο πηγαίος λόγος του για τους κεκοιμημένους αδελφούς μας. Τον ευχαριστώ επίσης θερμά για τα καλά του λόγια σχετικά με την εικόνα του Κοιμητηρίου και εύχομαι το νέο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Διοικήσεως του Κοιμητηριακού Ναού να τον αναδείξει όπως αξίζει στην ιστορία του... Σεβασμιώτατε γνωρίζετε πως και σε αυτή την  προσπάθεια ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ, ο δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος και εγώ προσωπικά θα δώσουμε το παρόν, καθώς και δική μας αποστολή είναι να υπηρετούμε τον άνθρωπο!!!


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη