Κύπελλο Ελλάδας: Με αλλαγές για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, δοκιμασία για ΑΕΚ στον Βόλο

eurokinissi

Συμπληρώνεται σήμερα [4/3], η τετράδα των ημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδας με τους επαναληπτικούς αγώνες των ζευγαριών, ΝΠΣ Βόλος- ΑΕΚ και Άρης- Ολυμπιακός.

Την Τετάρτη, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα σφράγισαν το εισιτήρια για τα ημιτελικά και περιμένουν να δούνε ποιοι από τους ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ, Άρης – Ολυμπιακός, θα μπούνε μαζί τους στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεση του, δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Zοσέ Σα και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Επίσης δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Η αποστολή των «Ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Σουρλή, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνη, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Aπό την άλλη ο Άκης Μάντζιος έχει και αυτός δύο σημαντικούς… πονοκεφάλους. Δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των «Κιτρινόμαυρων» για την πρόκριση οι Χαβιέρ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Ενώ ο Αργεντινός εξτρέμ υπέστη θλάση παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι που προηγείται χρονικά είναι αυτό ανάμεσα στον Βόλο και την ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 18:00. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι, χάρη στη νίκη με 4-2 στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 Βόλος – ΑΕΚ (Cosmote Sport 2)

20:00 Άρης – Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qeWNNf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη