Συλλυπητήριο μήνυμα Τσίπρα για Καΐμάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα Τσίπρα για Καΐμάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο θάνατο του Νίκου Καΐμάκη τόνισε ότι "αγωνιστές σαν τον σύντροφο Νίκο δίνουν νόημα με τη ζωή και τη δράση τους στη συνέχεια των αγώνων μας".

"Εμβληματικός συνδικαλιστής της Αριστεράς, από το χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού, στέλεχος του Συνασπισμού, κοινωνικός και πολιτικός μαχητής, ο Νίκος Καϊμάκης διακρίθηκε σε όλη του τη δύσκολη και σεμνή διαδρομή για τη συνέπεια, την ανιδιοτέλεια, την αφοσίωση στα ιδανικά της κοινωνικής δικαιοσύνης", σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νίκος Καΐμάκης «διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΚΚΕ Εσωτερικού, στη συνέχεια του ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά, καθώς και αργότερα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού». «Παράλληλα είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση, ως μέλος της Γραμματείας του Αντιδικτατορικού Εργατικού Μετώπου. Υπήρξε, ακόμα, μέλος του Προεδρείου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Επιπλέον διετέλεσε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rtk26V
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη