Βαρουφάκης: Συνειδητή επιλογή Μητσοτάκη η αστυνομική βία για να διχάσει την κοινωνία

Βαρουφάκης: Συνειδητή επιλογή Μητσοτάκη η αστυνομική βία για να διχάσει την κοινωνία

Για έξαρση των φαινομένων αστυνομικής βιας κάνει λόγο ο Γραμματέας του Μέρα 25 Γιάνης Βαρουφάκης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό.

Μεταξύ άλλων, ο κ Βαρουφάκης ερωτά τον πρωθυπουργό αν είναι γνώστης της υπόθεσης διασυρμού, με χρήση αστυνομικής βίας, των οροθετικών γυναικών την άνοιξη του 2012 με εντολή και πολιτική-ηθική ευθύνη του κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ απευθύνει ερώτημα προς τον πρωθυπουργό αν η απόφασή του να τον διορίσει ξανά Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σηματοδοτεί συνειδητή πολιτική επιλογή παραβίασης βασικών ανθρωπίνων και ηθικών αρχών - η οποία σήμερα αποδεικνύεται με την έξαρση φαινομένων αστυνομικής βίας σε όλη την Επικράτεια.

Τέλος, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έχει επιλέξει συνειδητά τη χρήση αστυνομικής βίας, ώστε να διχάσει την κοινωνία σε μια περίοδο που σειρά προκλήσεων απαιτούν μέγιστη συνεννόηση μεταξύ Πολιτείας και Πολιτών καθώς και μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38gjEli
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη