Λαμία: Καθαρίστηκε το κοιμητήριο στο Καλαμάκι


Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:

Ολοκληρώσαμε τις εργασίες στο Κοιμητήριο της Κοινότητας Καλαμακίου μέσα από έπτα παρεμβάσεις.

Η μορφολογία του εδάφους μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, όπως και τα απεριποίητα δέντρα και οι ιεροί χώροι. Συνολικά έφυγαν έξι φορτηγά με (16.480 kg) μπάζα, (10.980 kg) κλαδέματα, μαζί με 20 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών και δύο γεμάτους κάδους. Έγινε κοπή χόρτων και απομακρύναμε 2 ξερά κυπαρίσσια.

Να λοιπόν για κάτι που δεν μπορώ να κατηγορήσω τον προηγούμενο Δήμαρχο αφού σε όλα τα Κοιμητήρια ακόμη και στο χωριό του, έδειξε την ΙΔΙΑ αδιαφορία!

Με σταθερούς ρυθμούς, τα Κοιμητήρια των Κοινοτήτων μας, το ένα μετά το άλλο, αλλάζουν εικόνα και γίνονται πραγματικοί χώροι μνήμης και ανάπαυσης των ψυχών των ανθρώπων μας. Ελπίζω όλοι να το σεβαστούν αυτό.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Σπύρο Λαμπρόπουλο για την βοήθεια του. Συνεχίζουμε...
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ
!!!
















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη