Εισαγγελική παρέμβαση για την αστυνομική βία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Εισαγγελική παρέμβαση για την αστυνομική βία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Η προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις εικόνες και τις καταγγελίες για αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη.

Μετά τις χθεσινές εικόνες άσκησης βίας αστυνομικών σε βάρος πολιτών στην πλατεία Νέας Σμύρνης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διακρίβωση τυχόν αξιόποινων πράξεων.

Η έρευνα θα διενεργηθεί υπό την εποπτεία του εισαγγελέα πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη.

Συνολικά, προσήχθησαν 11 άτομα σε βάρος των οποίων, όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ, σχηματίζεται δικογραφία.

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες στο διαδίκτυο φαίνονται άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να χτυπούν αναίτια με γκλομπ ένα νεαρό άτομο, τη στιγμή της προσαγωγής του.

ΕΛΑΣ: Θα γίνει ΕΔΕ

«Την 14.50 ώρα σήμερα (7-3-2021) Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετέβη στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι για την ανωτέρω Πλατεία υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bobSHW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη