Νίκος Παππάς: Είμαι περήφανος για τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες

Νίκος Παππάς: Είμαι περήφανος για τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες

Περήφανος για το νόμο που έφερε για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ο Νίκος Παππας. Η δήλωση του έγινε στην Ολομέλεια σχολιάζοντας την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππας χαρακτήρισε διάτρητη, αποσπασματική και προσβλητική για τον κοινό νου την πρόταση της ΝΔ, προσθέτοντας ότι είναι και κενή περιεχομένου γιατί αναπαράγει τους μισούς από τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα.

«Να έχετε το νου σας τι πολιτικό προηγούμενο θεμελιώνετε»,είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ κατηγορώντας την ότι έχει τη «φωλία της λερωμένη» και πως «πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσει βαρύ τίμημα» για πολλές υποθέσεις, όπως οι απευθείας αναθέσεις της Σοφίας Νικολάου.

Υποστήριξε ότι η ΝΔ σαν τον πνιγμένο πιάνεται από τα μαλλιά του κι από τον αποτυχόντα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον νόμο από τον οποίο το Δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν πλήρωσε. «Ο δικός μας νόμος είναι νόμος που λειτουργεί και προστατεύει τις θέσεις εργασίας» είπε ο κ Παππας, σημειώνοντας ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας είναι μέτοχος της GPO και πως θα έπρεπε ο κ Μητσοτάκης να καταθέσει όλες τις συμφωνίες του κ Θεοδωρικάκου με την GPO.via Ειδήσεις https://ift.tt/39oq6qY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.