Συγκλονίζει η γιαγιά του τρίχρονου αγοριού που το βρήκε μέσα σε βαρέλι, δίνει μάχη για τη ζωή του

Συγκλονίζει η γιαγιά του τρίχρονου αγοριού που το βρήκε μέσα σε βαρέλι, δίνει μάχη για τη ζωή του

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, το αγοράκι που χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε μέσα σε βαρέλι με νερό, στο χωριό Λιγόρτυνος του Ηρακλείου. Με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του περιγράφει πως βρήκε το διχρονο εγγονάκι της μέσα στο βαρέλι.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, είπε ότι το αγόρι από τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, επιχειρήθηκε από το σύνολο του ιατρικού προσωπικού να σταθεροποιηθεί, ενώ η προσπάθεια να παραμείνει στη ζωή, συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου έπειτα από δυόμισι ώρες προσπαθειών, κατέγραψε καρδιακό παλμό. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου διανύει κρίσιμες ώρες.

Ως ένα μικρό «θαύμα», χάρη στην επιμονή των γιατρών του Κέντρου Υγείας και των διασωστών του ΕΚΑΒ, χαρακτήρισε την εξέλιξη μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.

Συγκλονίζει η γιαγιά που δίχρονου

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει η γιαγιά που δίχρονου αγοριού που το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε μέσα σε βαρέλι με ασβεστόνερο στη Λιγόρτυνο του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων στο Ηράκλειο, και τώρα δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

H κ. Μαρία, με δάκρυα στα μάτια διηγείται πως έγινε το κακό και πως η ίδια βρήκε το δίχρονο εγγονάκι της μέσα στο βαρέλι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γιαγιά του παιδιού, στο cretalive, ήταν εκείνη που είχε μαζί της το παιδί το πρόσεχε καθώς η μητέρα του έλειπε από το σπίτι.

Μάλιστα όπως είπε λίγο πριν γίνει το κακό, το παιδί παραλίγο να δεχτεί το δάγκωμα σκύλου κάτι το οποίο αν τελικά είχε γίνει δεν θα ακολουθούσαν όλες αυτές οι δραματικές στιγμές.

Κάποια στιγμή και ενώ το παιδί περιφερόταν ξέφυγε από την προσοχή της και η ίδια ξεκίνησε να το αναζητά αμέσως ενώ βγήκε και στη γειτονιά για να το εντοπίσει... Λίγη ώρα μετά ήρθε αντιμέτωπη με το σοκαριστικό γεγονός αντικρίζοντας το παιδί μέσα στο βαρέλι.

Ήταν εκείνη που το ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του και πίστεψε ότι ήταν νεκρό.

Σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματίζονταν και οι γείτονες μην μπορώντας να πιστέψουν το συμβάν.

Ολο το χωριό είναι συγκλονισμένο και προσεύχεται να γίνει το δεύτερο θαύμα για το μικρό αγόρι.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3lu5DpK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη