Λαμία: Μεγάλη ανάσα τα λεφτά που μπήκαν

Με νίκη επί του Βόλου η Λαμία σχεδόν σώζεται και οι άνθρωποί της θα πρέπει να νιώθουν ανακουφισμένοι, αφού τα πολλά λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και στο πρώτο μισό της σεζόν, διορθώθηκαν.

Για να συμβεί αυτό, όμως, τα λεφτά που δόθηκαν ήταν πολλά. Η Λαμία έκανε δέκα μεταγραφές τον Ιανουάριο και αυτό τα λέει όλα. Ακόμη και εάν μιλάμε για μικρά συμβόλαια, που δεν ήταν όλα, συνολικά το ποσό είναι σημαντικό. Εάν βάλει κανείς και τις εφορίες και τα μανατζερικά, το καταλαβαίνει. Προσθέστε και το συμβόλαιο του Μιχάλη Γρηγορίου, του τρίτου προπονητή για φέτος στους «κυανόλευκους».

Υπέρβαση ήταν αυτό που έγινε τον Ιανουάριο, αλλά με μία… ασφάλεια, αυτή του στοιχήματος. Όλοι οι παράγοντες γνώριζαν πως έως το φινάλε της σεζόν θα έχουν πάρει περίπου 1.500.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα μπήκαν και η ανάσα για τη Λαμία είναι πολύ σημαντική. Όχι μόνο καλύφθηκε με αυτό τον τρόπο η επένδυση που έγινε λίγους μήνες πριν, αλλά δίνει τη δυνατότητα να γίνουν και οι κατάλληλες κινήσεις το καλοκαίρι ώστε να μην ξαναμπούν οι Φθιώτες σε τέτοιες περιπέτειες από του χρόνου. Φυσικά προέχει η νίκη με τον Βόλο, που θα δώσει τη δυνατότητα να γίνουν δειλά δειλά και οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη ημέρα.

www.sportime.gr

Από το Blogger.