Υπόθεση Κουφοντίνα: Η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας αρνείται στους γιατρούς του να τον επισκεφτούν

Η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας όπου και νοσηλεύεται ο απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας αρνήθηκε την Πέμπτη (4/3) να επιτρέψει την επίσκεψη των δύο γιατρών επιλογής του κρατουμένου Θοδωρή Ζδούκο, (γενικός ιατρός-διευθυντής ΕΣΕ), και Κατερίνας Ντουζέπη, (αναισθησιολόγος-εντατικολόγος-επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ).

Το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού οι δύο γιατροί περίμεναν τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης μετά το αίτημά τους στο νοσοκομείο προκειμένου να επισκεφτούν τον Δ. Κουφοντίνα, η γραμματεία των Φυλακών Δομοκού τους ενημέρωσε ότι παρά το γεγονός ότι η φυλακή δεν έχει καμία αντίρρηση, η διοίκηση του Νοσοκομείου αρνήθηκε να επιτρέψει την επίσκεψή τους ενώ θα εξετάσουν το αν θα δώσουν άδεια για την επόμενη εβδομάδα.

Προσπαθώντας να δώσουν μία δικαιολογία για την απόφαση αυτή ισχυρίστηκαν ότι ήδη έχουν γίνει αρκετά επισκεπτήρια στον Δ. Κουφοντίνα.

Σημειώνεται πως οι επίσκεψη των γιατρών δεν μπορεί να υπολογίζεται ως επισκεπτήριο.

www.documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη