Ευστάθιος Ανθής: Συνέχεια στο θρίλερ της εξαφάνισης, τι φοβόταν λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του

Χαμόγελο του Παιδιού

Θρίλερ για γερά νεύρα με την υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Ευστάθιου Άνθη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στις 8 Μαρτίου στο Πλίμουθ της Βρετανίας.

Στην οικογένεια του προκαλεί μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι δύο μήνες πριν βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος στον ίδιο χώρο, ένα περιστατικό που σόκαρε τον «Stan», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στην Αγγλία, με τον ίδιο να έχει εκφράσει φόβους και για τη δική του ζωή.

Πριν χαθούν τα ίχνη του, ο 33χρονος έστειλε ηχητικό ντοκουμέντο σε φίλο του και μιλούσε για περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον άλλο εργαζόμενο.

«Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρεία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής», ανέφερε μεταξύ άλλων στο ηχητικό.

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του 33χρονου ο οποίος τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Πλίμουθ. Σύμφωνα με την κατάθεσή του στις Αρχές, ο Ευστάθιος Άνθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» απευθύνθηκε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, και έλαβε μέσω e-mail την εξής απάντηση:

«Λυπούμαστε πολύ για την εξαφάνιση του Ευστάθιου Άνθη, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εάν κάποιος έχει περαιτέρω πληροφορίες ας επικοινωνήσει με την Αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης».

Η συγκάτοικος του 33χρονου, μιλώντας στα αδέλφια του, ανέφερε πως κατάλαβε ότι ο Ευστάθιος Ανθής βγήκε από το παράθυρο του δωματίου γύρω στις 05:20 τα ξημερώματα.

Άκουσε το θόρυβο από τα καρότσια που υπήρχαν έξω στο στενό δρομάκι και υπέθεσε ότι έφυγε προς την αριστερή πλευρά του συγκροτήματος, που οδηγούσε με χαμηλή παλίρροια στο απέναντι χωριό.

Με πληροφορίες από anikolouli.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rBldRT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη