Παγώνη: «Νέοι έρχονται όρθιοι και μετά από λίγο διασωληνώνονται, δεν έχουμε γίνει Ιταλία» (βίντεο)

Παγώνη: «Νέοι έρχονται όρθιοι και μετά από λίγο διασωληνώνονται, δεν έχουμε γίνει Ιταλία» (βίντεο)

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του OPEN τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει γίνει Ιταλία και ότι όποιος έχει κριτήρια διασωλήνωσης, διασωληνώνεται. Παράλληλα μίλησε και για το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι το άνοιγμα των δραστηριοτήτων περιέχει πολλούς κινδύνους, αλλά ξεκαθάρισε ότι το ΕΣΥ προς το παρόν αντέχει.

Ο φόβος της είναι «μην πάει κάτι λάθος και φτάσουμε στο καλοκαίρι και δεν έχουμε μια σχετική ανοσία στο 50% – 60%».

«Δεν έχουμε γίνει Ιταλία»

Για τις αντοχές του ΕΣΥ η κ. Παγώνη τόνισε πως: «όποιος έχει κριτήρια διασωλήνωσης, διασωληνώνεται. Δεν έχει γίνει Ιταλία η Ελλάδα. Οσον αφορά στις κλίνες, ζητήσαμε επίταξη σε ιδιωτικά νοσοκομεία για να πάνε οι διασωληνωμένοι. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι είναι πλήρεις γιατί έχουν τους δικούς τους ασθενείς» είπε.

Δημοτικά και νηπιαγωγεία

Στο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση προτίθεται να ανοίξει πάρκα και παιδικές χαρές κι όχι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά είπε ότι: «Αν είχαμε τεστ θα μπορούσαν να ανοίξουν δημοτικά και νηπιαγωγεία. Δεν έχουμε τεστ και για αυτό είναι όλοι επιφυλακτικοί για τα σχολεία».

Κλείνοντας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε, γιατί οι μεταλλάξεις είναι «ύπουλες» και πολύ πιο μεταδοτικές:

«Προχθές στην εφημερία στο Γεννηματάς είχαμε πάνω από 72 εισαγωγές, είχαμε 10 διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ, και είχαμε ηλικίες νέες 25-35 ετών στην πλειονότητα. Οι μεταλλάξεις είναι πολύ επικίνδυνες. Είναι κρίμα να διασωληνώνονται νέοι άνθρωποι. Έρχονται όρθιοι και ύστερα από λίγο η κατάσταση… στραβώνει»



via Ειδήσεις https://ift.tt/3m5pg7J
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη