Μαριάννα Τουμασάτου για τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς: Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών

Μαριάννα Τουμασάτου για τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς: Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών

Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε σήμερα στο Πρωινό και μίλησε για το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Είχαν μία αυτοκρατορική παράκρουση. Αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και γι' αυτό είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δεν θεωρούσαν ότι αξίζει κανένας άλλος πέραν αυτών. Είναι άνθρωποι με πολύ σοβαρά και βαθιά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε άλλους ανθρώπους, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό.

Πολλά είχαμε ακούσει. Αν ο άνθρωπος που το έχει υποστεί δεν είναι έτοιμος να το επικοινωνήσει κάτι, πώς θα βγω να πω εγώ κάτι; Εγώ έχω μαλώσει γονιό που έδερνε το παιδί του. Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπορείς να παρέμβεις» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα πρόσθεσε πως δεν θα δεχόταν τη συγγνώμη αυτών των ανθρώπων: «Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν χαθεί από την κορυφή της πραγματικότητας και του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι κι έλεγες θα γυρίσουν καλύτεροι, αλλά τελικά γύρισαν χειρότεροι. Δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν, απλά θα αναγκαστούν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά. Οπότε η συγγνώμη τους δεν με αφορά, κατόπιν εορτής. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν. Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών. Υπάρχουν άνθρωποι άξιοι και ταλαντούχοι, που πρέπει να πάρουν θέση για να τελειώσουν κι αυτές οι κλίκες. Είχαμε μάθει στην κουλτούρα του τσαμπουκά, του να τρως σφαλιάρες…».via Ειδήσεις https://ift.tt/2Pu4jXL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.