Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας: Ομόφωνα απορριπτική η απόφαση για τον Δημ. Κουφοντίνα

Το Δικαστικό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα εξέδωσε την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία η αίτηση του πολυϊσοβίτη πρέπει να απορριφθεί

Ομόφωνα απορρίφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, από το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας , η αίτηση του Δημ. Κουφοντίνα για ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού αλλά ακύρωσης της απόφασης της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου την οποία θεωρεί παράνομη.

Η εισαγγελέας έχει προτείνει από την περασμένη Παρασκευή να απορριφθούν .

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας Λαμίας πρότεινε να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, στο δε αίτημα για ακύρωση της απόφασης Νικολάου η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχτεί το δικαστήριο αναρμόδιο, διότι πρόκειται για ατομική διοικητική πράξη και αρμόδια να την κρίνουν είναι τα διοικητικά δικαστήρια.

www.dikastiko.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη