Προσλήψεις από τον ΑΔΜΗΕ στην Αττική

Προσλήψεις από τον ΑΔΜΗΕ στην Αττική
Προσλήψεις από τον ΑΔΜΗΕ στην Αττική - Όλη η προκήρυξη ΑΣΕΠ και η αίτηση.

Ανακοινώνεται η πρόσληψη 7 ατόμων, ειδικότητας ΓΥ5 (εργάτες) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο  (2)  μηνών, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της ΑΔΜΗΕ ΑΕ, στο Νομό Αττικής, για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στο email: lparisaki@admie.grΗ προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 22/03/2021 και αρχίζει απότην επόμενη ημέρα της ανάρτησηςτης παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας (Κεντρικό κατάστημα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., Δυρραχίου 89 & ΚηφισούT.K104 43 Αθήνα),στα Περιφερειακά καταστήματα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής υπάρχουν στην Ανακοίνωση και την Αίτηση που επισυνάπτονται.

 



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3vuiZGZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη