Δημήτρης Κουφοντίνας, σε εξέλιξη η συνεδρίαση για το αίτημα μεταγωγής του στο Δομοκό

Δημήτρης Κουφοντίνας, σε εξέλιξη η συνεδρίαση για το αίτημα μεταγωγής του στο Δομοκό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας την πρόταση της υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο είναι αναρμόδιο να κρίνει αυτό το θέμα, και η αρμοδιότητα ανήκει στην κεντρική επιτροπή μεταγωγών.

Συνεδριάζει σήμερα το δικαστικό συμβούλιο της Λαμίας για να αποφασίσει σχετικά με το δεύτερο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα που αφορά τηννομιμότητα της μεταγωγής του στις φυλακές του Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας στην πρόταση της υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο είναι αναρμόδιο να κρίνει αυτό το θέμα, και πως η αρμοδιότητα ανήκει στην κεντρική επιτροπή μεταγωγών. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για αναβολή έκτισης της ποινής του, που είχαν υποβάλλει οι συνήγοροί του, μέχρι την αποκατάσταση της υγείας του.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sKg9eO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη