Ξεσπιτώνονται οι πυρόπληκτοι στο Μάτι

Ξεσπιτώνονται οι πυρόπληκτοι στο Μάτι

Η επιστολή του Ελληνικού Στρατού που ενημερώνει τους πυρόπληκτους στο Μάτι οτι πρέπει να αποχωρήσουν από τα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα.

Την ώρα που η χώρα ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, οι πυρόπληκτοί της τραγωδίας στο Μάτι, λάμβαναν μία δυσάρεστη έκπληξη...

Στις 24 Μαρτίου λοιπόν, όσοι φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις των ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, έλαβαν μία επιστολή από τον στρατό, με την οποία ενημερώνονταν πως πρέπει να αποχωρήσουν από τα δωμάτια μέχρι το τέλος Απριλίου.

Αναλυτικά η επιστολή

«Σας γνωρίζουμε οτι παρήλθαν δύο και πλέον έτη από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι Αττικής.

Η Στρατιωτική Υπηρεσία εκτίμησε οτι η παρασχέθεισα υποστήριξη προς τους πληγέντες υπήρξε εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα την πρώτη περίοδο μετά την καταστροφή. Σημειώνεται οτι το μέγεθος αυτής της προσφοράς υπερέβη κάθε άλλη παρόμοια δράση της Υπηρεσίας στο παρελθόν, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς.

Κατόπιν των παραπάνω, αποφασίστηκε οι διαμένοντες στα Μοτέλ του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, όπως παραδώσουν τα διατιθέμενα σε αυτούς οικήματα, το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3wdHk4b
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη