Νίκας:" Θα διεκδικήσουμε το Ράλλυ Ακρόπολις από την Λαμία"


Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στις 4.30 το απόγευμα θα μετάσχει σε σύσκεψη σχετικά με την διοργάνωση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε αισιοδοξία για την επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του θρυλικού αυτού αγώνα, με την παγκόσμια φήμη, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στην κάλυψη της δαπάνης που θα απαιτηθεί.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις θα γραφτεί το τετραήμερο 9 με 12 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλλυ της Χιλής, του οποίου η διεξαγωγή κρίθηκε αμφίβολη, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων της πανδημίας στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη