Αποκάλυψη Dnews: Σπάει το κοντέρ της πανδημίας με πάνω από 4.000 κρούσματα σήμερα

INTIME

Μαύρο ρεκόρ αναμένεται να ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ με τα κρούσματα σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, να ξεπερνούν τα 4.000.

Τη μέρα που η κυβέρνηση σχεδιάζει το άνοιγμα καταστημάτων και σχολείων, τα νέα από το μέτωπο του κορονοϊού δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς τα κρούσματα σήμερα αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ υπερβαίνοντας τα 4.000.

Ήδη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τα κρούσματα σήμερα, επιβεβαιώνονται οι σημερινές δηλώσεις του καθηγητή Καπραβέλου ο οποίος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δήλωσε πως «Δεν έχει γίνει ακόμα έκρηξη κρουσμάτων στην Αθήνα, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη».

Ήδη οι διασωληνωμένοι έχουν φτάσει τους 738, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα και τις πληροφορίες, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες μέρες. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/31zNehK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη