Eurovision: Σε ποια θέση εμφανίζονται Ελλάδα - Κύπρος

ΕΡΑ

Η Ελλάδα, θα εμφανιστεί στην τέταρτη θέση στον β ημιτελικό στις 20 Μαΐου ενώ η Κύπρος στην όγδοη θέση στον α ημιτελικό στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Eurovision στα social media όπου παρουσιάστηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στον πρώτο και τον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στις 20 Μαΐου στο β' ημιτελικό στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με ακόμη 16 χώρες.

eurovision31.03

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance» που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, θα εμφανιστεί στην τέταρτη θέση το βράδυ του ημιτελικού, μετά την Τσεχία και πριν από την Αυστρία σε σύνολο 16 χωρών.

Οι φαν του διαγωνισμού πάντως έχουν δηλώσει πως γενικά είναι καλό όταν οι θέσεις εμφανίζονται προς τις τελευταίες θέσεις προκειμένου τα τραγούδια να μένουν φρέσκα στη μνήμη των θεατών. Ως εκ τούτου η θέση εμφάνισης της Στεφανίας, μάλλον δεν θεωρείται και τόσο καλή.

Η Κύπρος έχει κληρωθεί στον α' ημιτελικό της Eurovision, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου. Η κυπριακή συμμετοχή με το τραγούδι «El Diablo», που πάει αρκετά καλά στα στοιχήματα, αλλά έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την εκκλησία της χώρας, θα εμφανιστεί όγδοη στον πρώτο ημιτελικό.

Δείτε εδώ το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

{https://youtu.be/duqBorqR2sM}

Δείτε εδώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

{https://youtu.be/HRIvhTSUDnU}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sJVsAc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη