Pfizer: Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιo και για παιδιά 12 ετών

Pfizer: Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιo και για παιδιά 12 ετών

Η Pfizer προχώρησε σε μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση για την πρόοδο του εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, Pfizer και BioNTech δήλωσαν ότι το εμβόλιο τους κατά της Covid είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ενώ προκαλεί ισχυρή ανοσοαπόκριση και στις ηλικίες 12 – 15 ετών, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να ζητήσουν επείγουσα έγκριση για χρήση σε αυτή την ομάδα στις ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με το cnbc.com και όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, τονίζεται πως το εμβόλιο της εταιρείας αποτελεί ασπίδα προστασίας για τους ανήλικους από το ηλικιακό όριο αυτό και πάνω. Μάλιστα «η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος αγγίζει το 100%» σύμφωνα με το CNBC.

Η Pfizer ελπίζει ότι οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πριν από την επόμενη σχολική χρονιά, δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Το εμβόλιο της Pfizer έχει ήδη εγκριθεί για χρήση σε άτομα από 16 ετών και άνω. Η νέα μελέτη δείχνει για πρώτη φορά πως το εμβόλιο μπορεί να λειτουργήσει και σε εφήβους σχολικής ηλικίας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dmrhsb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη