Regional Growth Conference: «Πράσινα Λιμάνια» το θέμα του 6ου Digital Dialogue

Regional Growth Conference: «Πράσινα Λιμάνια» το θέμα του 6ου Digital Dialogue

Συνεχίζεται αύριο (17:00 μ.μ) το Digital Dialogue του Regional Growth Conference που διοργανώνεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» με θέμα «Πράσινα Λιμάνια»

Υπό το πρίσμα της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, το Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία και διοργανώνει μια σειρά επιτυχημένων εικονικών εκδηλώσεων με την ονομασία «Ψηφιακοί Διάλογοι» που χρησιμεύουν ως πρωτοπόρος στην Ετήσια Εκδήλωση.

Οι ψηφιακοί διάλογοι είναι μικρές εκδηλώσεις όπου εκπρόσωποι από την κυβέρνηση, τα πανεπιστήμια, τις ΜΚΟ, από διεθνείς οργανισμούς και από τον ιδιωτικό τομέα συζητούν τις τρέχουσες και αναδυόμενες προκλήσεις και αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες λύσεις, παρά τους περιορισμούς που οφείλονται στην πανδημία. 

Θέμα του 6ου κύκλου Regional Growth Conference που ξεκινάει αύριο στις 5 το απόγευμα είναι τα Πράσινα λιμάνια.

Στον διάλογο συμμετέχουν ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ΓΓ. Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ο Παναγιώτης Τσώνης, Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΛΠΑ ΑΕ και ο Νεκτάριος Δεμενόπουλος, Αν. Προϊστάμενος PR, IR & Εταιρικών ανακοινώσεων της ΟΛΠ. ΑΕ/ COSCO Shipping, ενώ τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39xH4Dg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη