ΑΕΚ: Εισήγηση βόμβα για -10 βαθμούς και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Εισήγηση βόμβα για -10 βαθμούς και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη

Μια εισήγηση βόμβα έρχεται να ταράξει για τα καλά την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το Ερευνητικό τμήμα της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, έχει εισηγηθεί να επιβάλει ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών στην Ένωση, σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του συλλόγου στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Μάλιστα οι κυρώσεις δεν μένουν μόνο εκεί, καθώς η εισήγηση κάνει λόγω για ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο στην ΑΕΚ φαίνεται πως δεν ανησυχούν για την όλη υπόθεση, καθώς από το εσωτερικό της ομάδας υποστηρίζουν πως όλα τα παραπάνω δεν είναι από κατασκευασμένες ιστορίες χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Στην Ένωση θεωρούν πως είναι μια εντελώς αστεία υπόθεση που δεν της προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και έχει σκοπό να την αντιμετωπίσει περνώντας στην αντεπίθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το -10 για την ΑΕΚ δεν προβλέπεται πουθενά, όπως και το συγκεκριμένο αδίκημα από τον Κώδικα Δεοντολογίας (που μιλάει για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) ενώ είναι παντελώς αστήρικτη είναι και η εμπλοκή του Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

«Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς» είναι οι πρώτες κουβέντες εντός της ομάδας.

Πηγή: overfm.grvia Ειδήσεις https://ift.tt/31NBwAv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.