Θεοχάρης: «Στις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός, η σεζόν δε θα χαθεί»

eurokinissi

«Ειλημμένη απόφαση είναι για την κυβέρνηση το άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου» είπε και από το Βήμα της Βουλής ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

«Ο τουρισμός θα ανοίξει στις 14 Μαΐου με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με ένα σχέδιο συνολικό και προσεκτικό που θα επιτρέπει την ασφάλεια» συμπλήρωσε ο κ. Θεοχάρης.

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση, ο υπουργός Τουρισμού ξεκαθάρισε ότι την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και όλες οι χερσαίες διαβάσεις, όχι όπως πέρσι που η «κατάσταση ήταν πολεμική και ο έλεγχος πιο δύσκολος».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι εσωτερικοί περιορισμοί θα αρθούν όταν το εκτιμήσει η υγειονομική επιτροπή, τονίζοντας ότι είναι ψευδές ότι «οι τουρίστες μπορούν να κινούνται όπου θέλουν και οι Έλληνες όχι».

«Ό,τι ισχύει για τους Έλληνες ισχύει και για τους τουρίστες» είπε ο κ. Θεοχάρης, προσθέτοντας ότι «δε θα γίνονται διακρίσεις ούτε θα έχουμε εστιατόρια ανοιχτά μόνο για εμβολιασμένους».

«Η σεζόν δεν θα χαθεί όλοι οι πολίτες και οι τουρίστες θα νιώθουν ασφαλής» κατέληξε ο υπουργός Τουρισμού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rVeaU2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη