Δ/ντης Ευαγγελισμού: Να μην ανοίξει τίποτα μέχρι τις 18 Απριλίου

Δ/ντης Ευαγγελισμού: Να μην ανοίξει τίποτα μέχρι τις 18 Απριλίου

Την κατηγορηματική του αντίθεση με το άνοιγμα των δραστηριοτήτων πριν από τις 18 Απριλίου εξέφρασε ο Δ/ντης της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. 

«Aν δεν προσέξουμε μπορεί να δούμε τα νούμερα που είπε ο κύριος Τσιόδρας, για 1.000 διασωληνωμένους και ίσως και νωρίτερα από το Πάσχα» εκτίμησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, Δ/ντης Πνευμονολογικής Κλινικης του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Υπάρχει μια σταθεροποίηση, αλλά στο υψηλό επίπεδο κινδύνου και δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος αναφερόμενος και στη σημερινή εφημερία του νοσοκομείου που ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Για τα σχολεία

«Αντιλαμβάνομαι μόνο το άνοιγμα της Γ' Λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις», συμπλήρωσε.

«Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστα αν θέλουμε να κάνουμε ένα "ειρηνικό" Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα», κατέληξε ο κ Μπουλμπασάκος.via Ειδήσεις https://ift.tt/2Ot5o23
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.