-->

Σήμερα στις 19.30 η εκδήλωση των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τα εμβόλια COVID19 μέσω ΖΟΟΜ - Συμμετέχει και ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός


Σήμερα στις 19.30 η εκδήλωση των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τα εμβόλια COVID19 μέσω ΖΟΟΜ. Συντονιστείτε!

Με την εμφάνιση του νέου ιού οι δυτικές κοινωνίες, με τους δικούς τους οργανωμένους ρυθμούς καθημερινότητας «πάγωσαν». Η Αφρική και η Ασία είχαν βιώσει προηγούμενες επιδημίες οι οποίες όμως δεν είχαν φτάσει στην Ευρώπη και την Αμερική και δεν είχαν προσλάβει τη μορφή πανδημίας. H Ευρώπη είχε να ζήσει παρόμοια κατάσταση από το 1918 και την εποχή της Ισπανικής Γρίπης.

👩‍⚕️Ο ιατρικός κόσμος στην αρχή της πανδημίας είχε να αντιμετωπίσει κάτι εντελώς άγνωστο και άκρως μεταδοτικό. H αρχική προσέγγιση της επαφής για δημιουργία ανοσίας της αγέλης γρήγορα ανατράπηκε διότι ένα ποσοστό ασθενών πάθαινε μια πνευμονία η οποία συνοδευόταν από ίνωση (τελικό στάδιο μη αναστρέψιμης καταστροφής πνευμονικού παρεγχύματος), όπου για την επιβίωση των ασθενών αυτών χρειαζόταν διασωλήνωση η οποία είχε διάρκεια. Αυτή η διάρκεια είχε σαν συνέπεια να μην φτάνουν οι υπάρχουσες υποδομές.

Οι Κυβερνήσεις για να συγκρατήσουν αυτό το τεράστιο κύμα επιβάλαν εγκλεισμό και όλη η υφήλιος προσανατολίστηκε στη δημιουργία εμβολίων. Μια τεχνική RNA που είχε δημιουργηθεί το 2005 και θα εύρισκε χρησιμότητα σε φάρμακα για τον καρκίνο εφαρμόστηκε γι’ αυτά τα πρώτα εμβόλια. Με τον καταιγισμό πληροφοριών σχετικά με τον κορονοϊό, τον εγκλεισμό που ζει ακόμα όλη η υφήλιος και την ταχύτητα που βγήκαν τα εμβόλια προέκυψε και μεγάλη καχυποψία με ατέλειωτες θεωρίες συνομωσίας, έκτροπα σε συμπεριφορές και αμέτρητες αμφισβητήσεις για τα εμβόλια.

Πιστεύουμε στην ενημέρωση του κόσμου και μέσω αυτού του webinar θα θέλαμε να βοηθήσουμε στην κατανόηση του θέματος. Προσκαλούμε όλους, και ίσως λίγο περισσότερο αυτούς που αμφισβητούν τα εμβόλια και τη χρήση τους, να παρακολουθήσουν τη συζήτηση και να μας καταθέσουν τα ερωτήματά τους.

Συμμετέχουν οι:

📌Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ.

📌Ηλίας Παπαθεοδώρου, Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας βιοτεχνολογίας.

📌Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ευθαλία Ρούσσου, Ιατρός, Rheumatologist Queens London UK, Συντονίστρια Τομέα Υγείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

🌻Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

👉Για να παρακολουθήσετε την συζήτηση, επιλέξτε το ακόλουθο λινκ: https://us02web.zoom.us/j/83760937101
Webinar ID: 837 6093 7101

📌Σήμερα στις 19.30 η εκδήλωση των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τα εμβόλια COVID19 μέσω ΖΟΟΜ. Συντονιστείτε! Με την εμφάνιση...

Δημοσιεύτηκε από Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->