Κόρινθος: Έκοψε το μόριό του και έκανε βουτιά από τον 2ο όροφο του νοσοκομείου (εικόνα)

Κόρινθος: Έκοψε το μόριό του και έκανε βουτιά από τον 2ο όροφο του νοσοκομείου (εικόνα)

Ο 35χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Ένα απίστευτο περιστατικό ερευνούν οι Αρχές και το τμήμα Ασφαλείας της Κορίνθου, καθώς 35χρονος άνδρας φέρεται να έκοψε το μόριό του και να πήδηξε στο κενό από τον 2ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης, όντας τραυματισμένος και χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή του. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει το «korinthostv.gr» ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο, παρελήφθη το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (28/04) από ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, καθώς είχε κόψει με αιχμηρό αντικείμενο το μόριό του. Οταν έφθασε στο τμήμα επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κι ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό.

Όπως αναφέρθηκε, ο 35χρονος είναι τραυματισμένος χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Ο τραυματίας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Α.Τ. Κορίνθου.

korinthos nosokomeio voutia andras morio korinthostv 1

(πληροφορίες από korinthostv)



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3aNEhGR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη