Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για κινητοποιήσεις στις 7 Απριλίου

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για κινητοποιήσεις στις 7 Απριλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου, η ΟΕΝΓΕ κάλεσε τα σωματεία και τις ενώσεις εργαζομένων σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Εργαζομένων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) χαρακτήρισε τη φετινή Παγκόσμια Μέρα Υγείας ως «μέρα διεκδίκησης και αγώνα»

«Για μέτρα που θα ενισχύουν τα δημόσια νοσοκομεία και την ΠΦΥ, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξοπλισμό και υποδομές. Για επίταξη του ιδιωτικού τομέα – χωρίς αποζημίωση .Για διεκδίκηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, μέσων θεραπείας και φαρμάκων, την εξασφάλιση όλων των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων για το μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό όλου του λαού» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Γι΄αυτό απηύθυνε κάλεσμα στις ενώσεις σε συντονισμό με τα σωματεία των εργαζομένων να οργανώσουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 7 Απριλίου τις πρωινές ώρες στις εισόδους νοσοκομείων και ΚΥ.

Παράλληλα, απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση την Τετάρτη 7 Απρίλη στις 4:00 μ.μ. στο Υπουργείο Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ στους δρόμους στην Παγκόσμια Ημέρα Υγείας



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rShvmP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη