ΕΣΗΕΑ για Καραϊβάζ: Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, οι αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα

ΕΣΗΕΑ για Καραϊβάζ: Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, οι αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα

Ανακοίνωση για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, με την οποία ζητά την άμεση διαλεύκανση του εγκλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια»

Η Πρόεδρος της Ένωσης Μαρία Αντωνιάδου βρέθηκε συντετριμμένη στο σημείο της εκτέλεσης και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Όπως είπε η αλήθεια για τη δολοφονία θα αποκαλυφθεί υπογραμμίζοντας ότι ο δολοφονημένος δημοσιογράφος υπήρξε πιστός στο καθήκον μέχρι το τέλος.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dNenDH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη