-->

Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την μετακίνηση εκτός νομού

Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την μετακίνηση εκτός νομού

Στις 14 Μαϊου μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι να ξεκινήσουν και πάλι οι μετακινήσεις εκτός νομού σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Οι λοιμωξιολόγοι έδωσαν το «σινιάλο» κάνοντας την εισήγησή τους η οποία και όπως όλα δείχνουν ανέμενται να εισακουστεί από την κυβέρνηση.

Νωρίτερα εξάλλου η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, τόνισε ότι η κυβέρνηση περιμένει την πρόταση των λοιμωξιολόγων για το «Πάσχα στο χωριό» τονίζοντας ότι η θέση της είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, καθώς υπάρχει ανησυχία για την μεταφορά ιικού φορτίου.

Η κα Πελώνη για τις μετακινήσεις το Πάσχα είπε: «θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας.»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε πως μια μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές μπορεί να τις επιβάρυνε. Παράλληλα, είπε πως «προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι.»

Επίσης, ανέφερε ότι θα υπάρχουν έλεγχοι για τις μετακινήσεις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει και η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, δηλαδή από τις 21:00 που είναι τώρα να πάει ίσως στις 23:00, γεγονός το οποίο και συζητήθηκε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και όπως φαίνεται αναμένεται να «κλειδώσει» για τις 23.00

Έτσι, όπως όλα δείχνουν οι διαπεριφεριακές μετακινήσεις θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/2QJHuzY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->