Απεργία στις λαΐκές - Δωρεάν διανομή τροφίμων

Απεργία στις λαΐκές - Δωρεάν διανομή τροφίμων

Απεργία έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι παραγωγοί των λαΐκών αγορών, σήμερα 7 Απριλίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης στην οδό Νίκης, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ σήμερα θα διατίθεται τρόφιμα δωρεάν στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τη Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, η οποία έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία την ίδια ημέρα, η διαμαρτυρία αφορά στις διατάξεις του σχεδίου νόμου που ετοιμάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις λαϊκές αγορές και ειδικότερα: «Δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες να μπουν στις λαϊκές αγορές. Προκηρύσουν τις άδειες των παραγωγών.»

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με προγενέστερη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιούν πωλήσεις στις λαϊκές αγορές οι παραγωγοί, αλλά θα προσέλθουν στους πάγκους τους, διαθέτοντας δωρεάν προϊόντα στους καταναλωτές.

«Ερχόμαστε στις Λαϊκές Αγορές ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τους Πάγκους, φέρνουμε μαζί μας όσα Προϊόντα μπορεί ο καθένας μας, να διαθέσει δωρεάν στους Καταναλωτές και στις 11:00 πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Οικονομίαςστην Οδό Νίκης και Ερμού στο Σύνταγμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3wzwN3u
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη