Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Καλυβίων ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Κωνσταντίνο Κερπινιώτη για την απολύμανση του χώρου


Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου για τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Κωνσταντίνο Κερπινιώτη που μεσολάβησε ώστε να απολυμανθεί ο χώρος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στα Καλύβια την οποία εξέδωσε ο αρχιμανδρίτης Αγαθόνικος Νικόλαος:

Να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη που μεσολάβησε να γίνει απολύμανση στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου στο κοιμητήριο. 

Σε ότι τον χρειαστούμε βρίσκει πάντα λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. 

Άξιος εργάτης του Δήμου μάς αλλά και συνεργάτης των ιερέων. Οι άνθρωποι που εργάζονται πολλές φορές και πέραν των καθηκόντων τους για το κοινό καλό πρέπει να ανταμείβονται τουλάχιστον με τον έπαινο της ευχαριστίας μας είναι λάθος να τα θεωρούμε όλα αυτονόητα.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη