Κυκλοφόρησε λαμπάδα του Κινήματος Αλλαγής με την Φώφη Γεννηματά...


Οι λαμπάδες της Ανάστασης θα ανάψουν λίγο νωρίτερα φέτος και ήδη νονοί και νονές άρχισαν να ψάχνονται για τα βαφτιστήρια. 

Τα σχέδια και ο στολισμός στην λαμπάδα δίνουν και παίρνουν. Ένα στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής απο την Επανομή βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να δηλώσει την αισιοδοξία του και την στήριξη του στο κόμμα και την Πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά.

Η λαμπάδα του Κινήματος Αλλαγής με Φώφη είναι γεγονός λοιπόν! Ο δικηγόρος και νέο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ (μέλος της γραμματείας του τομέα θεσμών του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος) Στάθης Δημόπουλος με πάθος αλλά και χιούμορ αν μη τι άλλο έφτιαξε την λαμπάδα της χρονιάς, ποστάροντας τη στο προφίλ του στα social media. Λες να γίνει trend στην φετινή Ανάσταση;

Η ανάρτηση του Στάθη Δημόπουλου:




from Press24.gr https://ift.tt/3e40XVe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη