Μακρυνίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα», τα πρώτα λόγια του δράστη που οδηγείται στον ανακριτή (εικόνες - βίντεο)

Newspaper

Τα όσα είπε στον δικηγόρο του και στους αστυνομικούς πριν λίγη ώρα ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου που οδηγείται στον ανακριτή.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» είπε ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr.

Σημειώνεται ότι σήμερα (06.04.2021) θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η άτυχη Κωνσταντίνα, που έπεσε νεκρή, μαζί με τον αδερφό της, από τα χτυπήματα του 31χρονου πρώην συζύγου της.

Ο 31χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και η οικογένεια της συζύγου του είχε κάνει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα.

Στον εισαγγελέα και στον ανακριτή οδηγείται ο δράστης

Στον εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες και στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγήθηκε σήμερα, υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 31χρονος που σκότωσε με μαχαιριές τη σύζυγό του και τον αδερφό της στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα Πηλίου χθες το απόγευμα.

makrinitsa1

makrinitsa2

Λίγα λεπτά πριν από τις 14.00 όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πίσω πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον φερόμενο ως δράστη εντός του Δικαστικού Μεγάρου.

{https://youtu.be/_72FcJ8BGZ8}

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας από το διπλό φονικό με θύματα δύο αδέρφια

Μια 28χρονη γυναίκα και ένας 30χρονο άνδρας ήταν τα θύματα του άγριου εγκλήματος που συγκλόνισε το πρωί την κοινωνία της Μακρυνίτσας.

Πίσω από το άγριο έγκλημα φαίνεται πως είναι ο σύζυγος της 28χρονης, που μπήκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του και τους μαχαίρωσε.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και υπέκυψε καθ' οδόν προς το νοσοκομείο. Ο αδερφός της δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, επεφέροντάς του ακαριαία τον θάνατο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν δύο χρόνια και είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, ενώ ήταν σε διάσταση. Ο άνδρας φέρεται να ενοχλούσε επανειλημένα την πρώην σύζυγό του γι΄ αυτό και η οικογένειά της είχε ζητήσει δικαστική συνδρομή για να τον κρατήσει μακριά όπως ανέφερε το Mega.

Πώς έγινε το φονικό

Η νεαρή γυναίκα κάλεσε λίγο μετά τις 19:30 την Αστυνομία καλώντας σε βοήθεια. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε στο τηλέφωνο σύμφωνα με το thenewspaper.gr. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια.

Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Τραγική φιγούρα ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Αμέσως ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αργεί να φτάσει καθώς μπροστά του προπορεύεται ένα φορτηγό, που τον καθυστερεί.

Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσειτα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Αμέσως έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως έγινε μία ώρα αργότερα.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά οτι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στο στενό οδικό κύκλωμα του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

{https://www.youtube.com/watch?v=bYKdjspAV-U&t=30s}

Αύριο οι κηδείεςτων δυο άτυχων θυμάτων

Θρήνος επικρατεί στη Μακρινίτσα Πηλίου, ύστερα από το διπλό φονικό της Κωνσταντίνας Τσάπα και του αδερφού της Γιώργου.

Πριν λίγη ώρα αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία του χωριού οι αναγγελίες της εξόδιας ακολουθίας, η οποία θα τελεστεί και για τα δύο παιδιά αύριο Τετάρτη στις 10.30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του χωριού.

kideiamakrinitsa1  kideiamakrinitsa2

Ο πατέρας των θυμάτων της Μακρινίτσας: Θέλω να σαπίσει στη φυλακή

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο άτυχος πατέρας λέει: Την Πέμπτη κάναμε την καταγγελία στην αστυνομία. Ήρθε εδώ και χτύπησε εμένα και την κόρη μου. Η Κωνσταντίνα δήλωσε στην αστυνομία οτι θα θρηνήσουμε θύματα. Και είχε δίκιο. Τη ζήλευε παθολογικά. Μας απειλούσε όλους τον τελευταίο καιρό. Κι εμένα. Το παιδί μου ετοιμαζόταν να πάει να πιάσει δουλειά.

Ένα πράγμα θέλω μόνο. Να σαπίσει στη φυλακή», υπογραμμίζει και συγκλονίζει ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος έχασε δύο παιδιά μέσα σε λίγα λεπτά.

Πήγε να σκοτώσει τη γιαγιά του και τη θεία του ο δολοφόνος της Μακρινίτσας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 31χρονου φερόμενου ως μακελάρη της Μακρινίτσας, ο οποίος σκότωσε με μαχαίρι τη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του και τον αδερφό της μέσα στην κατοικία τους.

Διαφεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος, ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το TheNewspaper.gr κατευθύνθηκε προς τον Άγιο Βλάσιο Πηλίου. Εκεί διαμένει η θεία του και η γιαγιά του. Ο φερόμενος ως δράστης πλησίασε τα σπίτια και προσπάθησε να μπει μέσα σε αυτά, βρίζοντας και απειλώντας οτι θα τις σκοτώσει!



via Ειδήσεις https://ift.tt/3uqPzZ4
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη