-->

Πρεμιέρα για την Προανακριτική Επιτροπή κατά του Νίκου Παππά

Intime

Πρεμιέρα σήμερα για τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής, που θα εξετάσει την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016 με βάση τη δικογραφία για τον πρώην υπουργό Νίκο Παππα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την εκλογή Προεδρείου.

Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, αντιπρόεδρος ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος και γραμματέας ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας. Και τα τρια μέλη της ΝΔ έλαβαν περισσότερες ψήφους και από τα άλλα κόμματα για την εκλογή τους, καθώς ο κ Κελέτσης έλαβε δύο επιπλέον ψήφους από τα 10 μέλη της ΝΔ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Συγκεκριμένα, από τη Νέα Δημοκρατία 1. Κελέτσης Σταύρος 2. Μάνη – Παπαδημητρίου Άννα 3. Μαρκόπουλος Δημήτριος 4. Μπαρτζώκας Αναστάσιος 5. Νικολακόπουλος Ανδρέας 6. Παπακώστα – Παλιούρα Αικατερίνη 7. Πλεύρης Αθανάσιος 8. Τσαβδαρίδης Λάζαρος 9. Τσιγκρής Άγγελος 10. Χιονίδης Σάββας
Από τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς 11. Καλαματιανός Διονύσιος-Χαράλαμπος 12. Πολάκης Παύλος 13. Τζάκρη Θεοδώρα 14. Τζανακόπουλος Δημήτριος 15. Χατζηγιαννάκης Μιλιτιάδης

Από το Κίνημα Αλλαγής 16. Κεγκέρογλου Βασίλειος

Από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας 17. Καραθανασόπουλος Νικόλαος

Από την Ελληνική Λύση 18. Βιλιάρδος Βασίλειος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΙΝΑΛ μέσω του βουλευτή του Βασίλη Κεγκέρογλου, έθεσε ζήτημα για τον αριθμό των μελών της Επιτροπής, το οποίο ωστόσο απερρίφθη από την πλειοψηφία.

Η πλειοψηφία εξήγησε ότι το διαδικαστικό ζήτημα προκύπτει από την επιλογή του ΜεΡΑ25 να απέχει από τις εργασίες της επιτροπής και πρόσθεσε ότι ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει ζυγό αριθμό μελών κοινοβουλευτικής επιτροπής.

«Ο αριθμός δεν συνιστά στοιχείο οποιασδήποτε επιτροπής παρά μόνο αν αυτό προβλέπεται ρητά» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως η Διάσκεψη των Προέδρων έχει κυμαινόμενο αριθμό από ex officio μέλη που μπορεί να είναι ζυγός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rZ8UPj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->