Έφυγε από αυτόν τον μάταιο κόσμο ένα ακόμα θύμα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, ο Δημήτριος Παπακωνσταντίνου από την Ιστιαία Ευβοίας

 

Φίλες – Φίλοι 

Αγαπητά  16.000 Θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας 



ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

25/4/2021 


Ενόψει της Μεγάλης δίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2021 στο Τριμελές Κακουργιοδικείο του Εφετείου Λαμίας  Σας καλώ να μου καταθέσετε ότι γνωρίζετε για τα κακώς κείμενα στην πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.. 


Πρέπει επιτέλους να μάθει  ο Φθιωτικός λαός ποιοι κατέστρεψαν το Ιστορικό Μας Ίδρυμα που το ίδρυσαν για Μας οι παππούδες το έτος 1900 δίνοντας Θαλασσοδάνεια σε κολλητούς τους, για να τους λιβανίζουν στις Γενικές Συνελεύσεις και έτσι να έχουν και το ακαταδίωκτο… 

Σας περιμένω να μου τηλεφωνήσετε στο κιν. 6977 882119 καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπόψιν θα υπάρξει εννοείται εχεμύθεια 

  

   Έφυγε από αυτόν τον μάταιο κόσμο ένα ακόμα θύμα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, ο Δημήτριος Παπακωνσταντίνου από την Ιστιαία Ευβοίας. 

 

Ενώ γνώριζε πολλά όπως μου είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεφωνική μας συνομιλία στις 13/7/2020 περί της Σ.Τ.Λ. δεν μου τα είπε, αλλά μου υποσχέθηκε ότι όταν τα τακτοποιήσει μόνος του ΟΛΑ τότε θα μου τα εξιστορήσει.  

Έφυγε όμως από τη ζωή και τις αποκαλύψεις του τις πήρε στον τάφο του.. 

 Στην 20ετία (2000 - 2021) που ασχολούμαι με τα κακώς κείμενα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, είναι πολλοί αυτοί που μου έλεγαν: 

Δημητρακόπουλε άσε να ξεκαθαρίσω μόνος μου με τη Σ.Τ.Λ. και μετά θα δεις τι θα τους κάνω…… 

Έφυγαν όμως κι αυτοί και πήραν μαζί τους τους εκβιασμούς που τους έκαναν τα Μέλη των Διοικήσεων της Σ.Τ.Λ. αλλά και άλλοι. 

Αυτά τα γράφω, διότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί κ.κ. Συνεταίροι της Σ.Τ.Λ. που γνωρίζουν πάρα πολλά, αλλά φοβούνται να μου τα αναφέρουν, επειδή η πόλη της Λαμίας είναι μικρή και οι φιλίες – κουμπαριές – υποχρεώσεις – τρομοκρατία – συμφέροντα – μαϊμου δανειοδοτήσεις σε κολλητούς – φιλικές σχέσεις με ΜΜΕ και πολλά άλλα… 

  

   Τα χρόνια περνούσαν. 

 

 1) Το Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία φρόντιζε να μην αποκαλυφθούν τα Μεγάλα Οικονομικά Σκάνδαλα στη Λαμία των 20 Δις δραχμών που εγώ κατήγγειλα στην Εισαγγελία Λαμίας με Αναφορές μου – Καταγγελίες – Μηνύσεις – Μηνυτήριες Αναφορές, αλλά και με 20 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ….. 

2) Επίσης ΟΛΑ τα ανωτέρω τα κατήγγειλα από το βήμα σε ΟΛΕΣ εν συνόλω 13 Γενικές Συνελεύσεις της Σ.Τ.Λ. που μέσα από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ τα γνώριζε ΟΛΑ η Τράπεζα της Ελλάδος, επειδή τότε ήμουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνεταίρων – Δανειοληπτών – Εγγυητών «Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ» 

3) Χιλιάδες ήταν και είναι οι Αναρτήσεις μου σε δικά μου Site που τα γνώριζαν – γνωρίζουν οι Εισαγγελίες Πρωτοδικείου & Εφετείου της Λαμίας, αλλά και ο Άρειος Πάγος. 


   4)  Επίσης χιλιάδες είναι τα καταγγελτικά μου maıls που έστελνα και στέλνω ακόμα σε: Επαγγελματίες της Λαμίας – Συλλόγους – Σε 250 δικηγόρους της Λαμίας – ΜΜΕ της πόλης μου και των Αθηνών, αλλά και σε mail που μου στέλνουν φίλοι μου για να ενημερώνονται από εμέ επειδή ενδιαφέρονται. 3) Χιλιάδες ήταν και είναι οι Αναρτήσεις μου σε δικά μου Site που τα γνώριζαν – γνωρίζουν οι Εισαγγελίες Πρωτοδικείου & Εφετείου της Λαμίας, αλλά και ο Άρειος Πάγος. 


   5) Σαρανταπέντε (45) μικροοφειλετών της - είχαν πάρει μικρά δάνεια σε δραχμές, τα οποία όμως η Σ.Τ.Λ. τα Κεφαλαιοποιούσε παράνομα ανά εξάμηνο για πολλές δεκαετίες και έτσι αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο - ενώ σε όποιους έδινε Θαλασσοδάνεια - χωρίς εγγυήσεις - των 100.000, 200.000, 300.000 ευρώ αυτοί ήταν στο απυρόβλητο….. 

 

   6α) Όλοι οι ανωτέρω σαρανταπέντε (45) μικροοφειλέτες επειδή γνώριζαν για το Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία φοβόντουσαν να μου καταγγείλουν, ότι γνώριζαν και έτσι έχασαν κακώς τις περιουσίες τους.. 

 

   6β) Εδώ έρχομαι να τονίσω ότι κακώς η Τράπεζα της Ελλάδος πούλησε σε ιδιώτη το Ιστορικό Μας Ακίνητο επί της Πλατείας Ελευθερίας. Το ακίνητο αυτό ανήκει στους 16.000 Συνεταίρους. Εμείς το φτιάξαμε με τους υπέρμετρους Τοκογλυφικούς τόκους που πληρώναμε επί δεκαετίες...της τάξεως των 30%... 

 

   7) Από χρόνια συζητιέται στη Λαμία ότι δυο (2) δικαστίνες πήραν από ένα διαμέρισμα, η μια έναντι του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας και η άλλη στα Καμμένα Βούρλα για να πέσουν στα μαλακά κολλητοί της Σ.Τ.Λ. επί εποχής  Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου δηλαδή προ του έτους 2000. Εδώ οφείλει ο Άρειος Πάγος να διατάξει ΕΡΕΥΝΑ…. 

 

   8) Επί μια εικοσαετία τώρα διακινούμε ανά την Ελλάδα την εφημερίδα μας «Η ΤΟΛΜΗ» στην οποία και αναγραφούμε τα πάντα για τα κακώς κείμενα στην πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, αλλά η εισαγγελία Λαμίας δεν ακουμπούσε καθόλου τους Διοικούντες την Σ.Τ.Λ. 


ΙΔΟΥ τι έγραψαν τα Τοπικά ΜΜΕ της Εύβοιας..
 



Νεκρός ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου – Το φακελάκι, η αστυνομία και ο θάνατος. 

Θύμα δωροδοκίας τον Ιούνιο 2018 

https://nassosblog.gr/2020/09/%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%84/ 

Απίστευτο. Κανείς δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Απότομο. Άγριο. Σοκ προκάλεσε στην Ιστιαία και όχι μόνο ο αιφνίδιος θάνατος του 49χρονου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς και «έφυγε» από την ζωή… 

Ο άτυχος αγρότης, που ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιούνιο του 2018 καθώς είχε πέσει θύμα δωροδοκίας από την -τότε- 50χρονη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία του είχε ζητήσει «φακελάκι» 1.200 ευρώ για να διεκπεραιώσει πιο γρήγορα προσωπική του υπόθεση που αφορούσε τοπική πολεοδόμηση, ενώ τα χρήματα, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την αστυνομία, βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση μέσα σε φάκελο στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της. 


Πένθος στον Τελεθριακό, ”έφυγε” ο Δημ. Παπακωνσταντίνου 

https://www.stereabasket.gr/2020/09/%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B8%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC-%CF%80/ 

Πένθος στον Τελεθριακό, καθώς ”έφυγε” από τη ζωή ο πρώην αθλητής της ομάδας, ο ”Τζίνος”, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ιστιαίας εκφράζει τη θλίψη της. 

‘Έφυγε από την ζωή ο “Τζίνος” πρώην αθλητής του Τελεθριακού 

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωστός για τους φίλους του με το όνομα «Τζίνος» πρώην αθλητής της ομάδας μας από σήμερα δεν ζει ανάμεσα μας. 

Ο Δημήτρης έφυγε από την ζωή εχθες το βράδυ από ανακοπή καρδιας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην ηλικία των 49 ετών. 

  

Υπηρξε από του πρώτους αθλητές του Τελεθριακού έως το 2014 βοηθώντας στην άνοδο της ομαδας στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ. 

Το μπασκετ ήταν το αγαπη του μετά την οικογένεια του και την δουλειά του καθως είχε αγωνιστεί σε πολλά σωματεία στην Αθήνα και την Β Εύβοια. 

Ήταν παντρεμένος με την ιατρό Σμαρω Εμμανουηλιδου και είχε δυο ανήλικα παιδιά 1 αγόρι και 1 κορίτσι. 

Ο γιος του Νικόλαος αγωνίζεται στο παιδικο τμήμα του Τελεθριακού. 

Εκφράζουμε στην οικογένειά του την βαθύτατη οδύνη και θλίψη και τους ευχόμαστε καλή δύναμη”. 

 

Σοκ προκάλεσε στην Ιστιαία και όχι μόνο ο αιφνίδιος θάνατος του 49χρονου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πριν λίγες μέρες, υπέστη ανακοπή καρδιάς και «έφυγε» από την ζωή... 

  

https://www.eviazoom.gr/2020/09/voreia-evia-pethane-ksafnika.html

Ο άτυχος αγρότης, που ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιούνιο του 2018 καθώς είχε πέσει θύμα δωροδοκίας από την -τότε- 50χρονη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία του είχε ζητήσει «φακελάκι» 1.200 ευρώ για να διεκπεραιώσει πιο γρήγορα προσωπική του υπόθεση που αφορούσε τοπική πολεοδόμηση, ενώ τα χρήματα, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την αστυνομία, βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση μέσα σε φάκελο στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της.

Η 52χρονη, -σήμερα διευθύντρια-, είχε συλληφθεί ωστόσο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας την είχε αφήσει ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο, ενώ οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές του Πρωτοδικείου Χαλκίδας ανέβαλαν ανεξήγητα και περιέργως το προγραμματισμένο δικαστήριο και τελικά το αυτόφωρο μετατράπηκε σε ρητή δικάσιμο και είχε αναβληθεί για τον Ιανουάριο του 2019 όπου ούτε τότε έγινε η δίκη και η εξέλιξη της παραμένει άγνωστη...

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το Evia
Zoom.gr (δείτε ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ, και ΕΔΩ), ενώ ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είχε μιλήσει και στη κάμερα του ALPHA και την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη που είχε έρθει στη Χαλκίδα και ο φακός του EviaZoom.gr κατέγραψε τα όσα ανέφερε ο άτυχος αγρότης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  Όπως είχε αναφέρει, για περισσότερα από 4 χρόνια παρέμεινε ο φάκελος του στα συρτάρια της Πολεοδομίας του Δήμου χωρίς καμία εξέλιξη και όταν απευθύνθηκε στη Διευθύντρια για να διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση σχετικά με την διεκπεραίωση της υπόθεσης του, που αφορούσε τοπική πολεοδόμηση, σε λιγότερο από 24 ώρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την ίδια.
 


«4 η ώρα το μεσημέρι με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει αύριο θα ρθεις έτσι δεν είναι; Καταρχάς για τις κλήσεις θα ζητήσω και άρση τηλεφωνικού απορρήτου».

Η Διεθύντρια ήταν σαφής: «Για να γίνει η δουλειά σου θέλω 1.200 ευρώ.»

«Μου λέει, μου έχουν κόψει το ρεύμα και θα μου πάρει η ΔΕΗ το ρολόϊ και χρειάζομαι 1.200 ευρώ, αν θες να προσωρήσει το αίτημα σου. Λέω πως θα διασφαλιστώ ότι θα προχωρήσει το θέμα μου και δεν θα σκαλώσει πάλι. Μου λέει τι σε νοιάζει, Διευθύντρια είμαι εγώ και ότι θέλω κάνω».

Ο 49χρονος αγρότης είχε απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές και προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και να κλειστεί το ραντεβού.

«Έρχεται κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού και με το που κάθεται μου βγάζει ένα πάκο με χαρτιά και μου τον δίνει. Λέω τι είναι αυτά που μου δίνεις; Όχι μου λέει δεν κατάλαβες, βάλτα μέσα... Δεν ήταν δικά μου τα χαρτιά ήταν από άλλη υπόθεση για να μην τα πιάσει η ίδια και να μην υπάρχουν αποτυπώματα».

Επίσης ο άτυχος αγρότης είχε τονίσει:

«Εν τω μεταξύ μου είχαν πει οι αστυνομικοί πρόσεξε μην της δώσεις χρήματα μέσα στο αυτοκίνητο της διότι θα ισχυριστεί ότι τα πέταξες εσύ. Και το χα αυτό στο μυαλό μου πολύ καλά. Και της λέω εκείνη την ώρα που μου λέει φέρε τα λεφτά, πως επειδή δεν τα χω πάνω μου και τα έχω στο αυτοκίνητο μου και τα κλειδιά τα έχω αφήσει στα κλειδιά του μαγαζιού, πάμε να πιούμε ένα καφέ, αλλά μου λέει δεν προλαβαίνω. Λέω καλά να πάω να πάρω τουλάχιστον τα κλειδιά.

Πηγαίνω κάνω πως έψαχνα τα κλειδιά και φωνάζω τον αστυνομικό της Ασφάλειας που ήταν εκεί και του λέω πες μου τι να κάνω γιατί μου ζητάει τώρα τα χρήματα. Ο αστυνομικός μου λέει δώστα της και θα την κυνηγήσουμε. Του λέω πολύ ωραία.

Βγαίνω πάω στο αυτοκίνητο μου, κάνω πως ψάχνω το ντουλαπάκι να βρω τα χρήματα τα οποία τα είχα πάνω μου σε φάκελο και την φωνάζω να έρθει στο αυτοκίνητο.

Πήρε τα χρήματα, μου λέει ότι χρειαστείς εγώ είμαι εδώ και κατέβηκε απο το αυτοκίνητο μου και πήγε στο δικό της αυτοκίνητο. Μόλις πήγα στη καφετέρια εξήγησα στους αστυνομικούς τι έγινε και μου είπαν κάτσε εδώ και μην κουνηθείς καθόλου. Στη συνέχεια πήγαν και την συνέλαβαν.

Αν άκουσα καλά, όταν βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα είναι του άνδρα της. Τα συμπεράσματα απο κει και πέρα δικά σας.

Αν στη προκειμένη περίπτωση δεν καταδικαστεί η συγκεκριμένη, εγώ και όλοι ο Έλληνες πρέπει να αλλάξουν χώρα. Να σηκωθούμε να φύγουμε. Είναι σαν να μπω στο σπίτι σας, να σας κλέψω, να με δει η αστυνομία ότι σας κλέβω, να βρεθούν τα κλοπιμαία στο σπίτι μου και να γυρίσω να πω ότι τα βάλατε επίτηδες να με ενοχοποιήσετε» και είχε συμπληρώσει:

«Η συγκεκριμένη έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για άλλες υποθέσεις αλλά είχε αθωωθεί. Είχε τεθεί ξανά σε αργία...»
 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣΙΣΤΙΑΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚ 

  

  

@@@@@@@@@@ 

  

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 

  

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη