Αγγλία: Παιδεραστής καθηγητής πνίγηκε τρώγοντας στη φυλακή

photo @SUFFOLK POLICE

Ένας καθηγητής μαθηματικών που είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 5 ανηλίκων έχασε τη ζωή του στη φυλακή ενώ έτρωγε το πρωινό του.

Ο 74χρονος John McKno φυλακίστηκε το 2016 για τη σεξουαλική κακοποίηση 5 παιδιών σε ιδιωτικά σχολεία στο Σάφολκ της Αγγλίας, υποθέσεις που έλαβαν χώρα στις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Όπως αναφέρει το BBC, ο McKno πέθανε μέσα σε αγγλικές φυλακές στις 29 Σεπτεμβρίου από «ανακοπή καρδιάς», η οποία προήλθε από τον πνιγμό του από το φαγητό, όπως κατέληξε η δικαστική έρευνα.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως ήταν ατύχημα ο θάνατος του παιδόφιλου, ο οποίος έπασχε και από μια σειρά προβλημάτων υγείας.

Ο McKno είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια ομολογώντας τα σεξουαλικά εγκλήματά του κατά μικρών παιδιών, έχοντας περάσει από πολλά σχολεία.

Τέσσερα από τα θύματά του ήταν αγόρια κάτω των 16 ετών και το πέμπτο ήταν μικρότερο από 14 ετών. Όπως είχε δηλώσει στο BBC, κοιμόταν πάντα μετά τον βιασμό του με «το ένα μάτι ανοιχτό»…



via Ειδήσεις https://ift.tt/3u54ub8
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη