ΣΥΝ - ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι προθεσμίες για τις δηλώσεις Μαρτίου - Απριλίου

ΣΥΝ - ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι προθεσμίες για τις δηλώσεις Μαρτίου - Απριλίου

Από σήμερα και μέχρι τις 30 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για όσους εργοδότες - επιχειρήσεις επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον Απρίλιο (Α' Φάση).

Επίσης μέχρι τις 12 Απριλίου μπορούν να γίνουν ορθές επαναλήψεις για τον μήνα Μάρτιο για τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Οι επιχειρήσεις - εργοδότες υποβάλλουν στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4:

Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον μηχανισμό, εντός της κάτωθι προθεσμίας:

Ι. Για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ 2021– Α΄ ΦΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ: ΑΠΟ 6/4/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ 30/4/2021

Επισημαίνεται ότι ο προβλεπόμενος έλεγχος για την πλήρωση των οικονομικών κριτηρίων από την ΑΑΔΕ, τα οποία θα καθοριστούν στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, θα πραγματοποιηθεί μετά την έκδοση αυτής.

Επίσης, είναι δυνατή η διαδικασία των ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στον Μηχανισμό - Α' ΦΑΣΗ καθ' όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας.

ΙΙ. Για τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ 2021– Β΄ ΦΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τον μήνα Μάρτιο 2021, εντός της κάτωθι προθεσμίας:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ: ΑΠΟ 6/4/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ 12/4/2021



via Ειδήσεις https://ift.tt/3uqPyV0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη