Επίθεση με βιτριόλι: «Η κατηγορούμενη είχε συνεργό», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι: «Η κατηγορούμενη είχε συνεργό», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας (βίντεο)

Ο Απόστολος Λύτρας, ο συνήγορος της Ιωάννας η οποία είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι προ δέκα μηνών μιλά για την υπόθεση με αφορμή την ομολογία της 36χρονης που της έριξε το βιτριόλι. Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, έκανε λόγο για ένα καλογραμμένο κείμενο από άλλους, που πήγε να το πει. «Δεν πείθει κανέναν η απολογία της», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει συνεργός.

«Στις σοβαρές ερωτήσεις που έκανε η ανακρίτρια δεν πήρε καμία απάντηση, όπως από πού πήρε το βιτριόλι. Από τη στιγμή που δεν έδωσε αυτήν την απάντηση, προφανώς υπάρχει συνεργός. Διαφορετικά θα έλεγε ότι το πήρε για παράδειγμα από το ίντερνετ» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Επίσης, αυτό που περίμενε η Ιωάννα και την έχει εξοργίσει, ήταν η απάντηση για το λόγο της επίθεσης. Δεν είναι απάντηση για κάποιο προσωπικό θέμα που είχαμε» δήλωσε ο κ. Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τόνισε δε ότι η ομολογία της κατηγορούμενης έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πράξεις της. «Στόχος της κατηγορούμενης είναι να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας» είπε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cP3IZX
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη