Ευθύμιος Καραΐσκος: Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά


Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά.

Αυτές τις μέρες της αγάπης, της θυσίας και της Ανάστασης, δε θα μπορούσα να μην τα επισκεφθώ για να ανταλλάξουμε ευχές για τις γιορτές του Πάσχα.

Σταθερά και με την καρδιά μας στηρίζουμε με κάθε τρόπο το υψηλής ευαισθησίας και ανθρωπιάς έργο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

Τα ιδρύματα αυτά αποδεικνύουν συνεχώς, πόσο ψηλά έχουμε ως κοινωνία την αλληλεγγύη, την προσφορά, την αγάπη και αποτελούν τιμή για την πόλη μας

Για ακόμη μία φορά συγκινήθηκα από την αγάπη και τη φροντίδα της κας Σταυρούλας Πελέκη για τα κορίτσια της, για ακόμη μια φορά διαπίστωσα πόσο εξαιρετική δουλειά γίνεται από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρη Δρακάκη και το προσωπικό, που είναι δίπλα στα παιδιά της δομής.

Τους ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα κάνουν και με κάθε ευκαιρία θα βρισκόμαστε δίπλα τους!

Χρόνια πολλά.






Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά. - Αυτές τις μέρες της αγάπης, της θυσίας και της Ανάστασης, δε θα...

Δημοσιεύτηκε από Ευθύμιος Καραΐσκος στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη