Απεργία στις λαϊκές: Ξεκίνησαν να μοιράζουν δωρεάν τρόφιμα οι έμποροι (εικόνες)

Απεργία στις λαϊκές: Ξεκίνησαν να μοιράζουν δωρεάν τρόφιμα οι έμποροι (εικόνες)

Δωρεάν τρόφιμα μοιράζουν από το πρωί οι παραγωγοί σε λαϊκές αγορές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Εδώ στην Αθήνα η διανομή γίνεται στη λαϊκή του Κολωνου επί της Ναυπλίου και οι πολίτες προσέρχονται από το πρωί αθρόα στους πάγκους.

«Απεργούμε γιατί επιδιώκουν να εκχωρήσουν στα μονοπώλια των προϊόντων», αναφέρει ο πρόεδρος του πανελληνίου οργάνου, Παντελής Μόσχος.

laikiagora74

laikiaagora74650

Σε λίγη ώρα ετοιμάζουν πορεία προς το υπουργείο ανάπτυξης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

laikiagora65074

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών:

«Ερχόμαστε στις Λαϊκές Αγορές κανονικά με τους Πάγκους, φέρνουμε μαζί μας όσα Προϊόντα μπορεί ο καθένας μας, να διαθέσει δωρεάν στους Καταναλωτές και στις 11:00 πμ, θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Οικονομίας, στην Οδό Νίκης και Ερμού στο Σύνταγμα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cVSCT7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη