Διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» για... κορονοκάμπινγκ η Πολιτική Προστασία

φωτό από Espresso

Σε διάψευση του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Espresso» με τίτλο «Το κορονοκάμπινγκ της Πολιτικής Προστασίας» προχωρά με ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία, επισημαίνοντας πως το εικονιζόμενο όχημα είναι ιδιωτικής χρήσης, ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν σχετίζεται εργασιακά με την ΓΓΠΠ.

Παράλληλα με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, το δημοσίευμα και όλα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία θα αποσταλούν άμεσα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές προς διερεύνηση ενδεχόμενης τέλεσης του αδικήματος της αντιποίησης άσκησης δημόσιας υπηρεσίας (Π.Κ. 175).

Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει:

«Mε αφορμή σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα "Espresso", με τίτλο "Το κορονοκάμπινγκ της Πολιτικής Προστασίας", το οποίο μάλιστα αναπαράγεται άκριτα από ιστοσελίδες και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το οποίο εικονίζεται να φέρει τα διακριτικά της Πολιτικής Προστασίας, δεν σχετίζεται εργασιακά με την Πολιτική Προστασία με οποιονδήποτε τρόπο. Ο ίδιος είναι μέλος της οργάνωσης εθελοντών "Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού" (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.), το δε εικονιζόμενο όχημα είναι ιδιωτικής χρήσης και δεν ανήκει ούτε στο δυναμικό της εν λόγω οργάνωσης εθελοντών.

Ως εκ τούτου, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, το δημοσίευμα και όλα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία θα αποσταλούν άμεσα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές προς διερεύνηση ενδεχόμενης τέλεσης του αδικήματος της αντιποίησης άσκησης δημόσιας υπηρεσίας (Π.Κ. 175)».

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3uxOwGD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη