Σύλλογος Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας: Η Βουλή των Ελλήνων, με νόμο, να επιβάλει το όνομα της χώρας μας να είναι Ελλάς - Hellas

Φίλες & Φίλοι


Αγαπητοί Συνέλληνες


Έχουμε ένα πρόβλημα με το Gmail: kinmerstl@gmailcom του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και προς το παρόν θα επικοινωνούμε μαζί στο προσωπικό μου mail: kdimitrakop@hotmail.com.


Μέσω του δικού μου mail θα σας στείλω και τις προηγούμενες ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ του Συλλόγου μας....



Και τώρα στο θέμα μας:


Κατωτέρω επισυνάπτεται η επιστολή που θα σταλεί προς τον κο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και θα κοινοποιηθεί προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με το κοινό αίτημα να καθιερωθεί ως επίσημη ονομασία διεθνώς της Χώρας μας ως Hellas αντί του Greece. 

 

Παρακαλούμε να διαβάσετε την επιστολή και εφόσον επιθυμείτε να την συνυπογράψετε, με σκοπό να είναι έγκυρη η συνυπογραφή σας, αλλά και με σκοπό να τηρήσουμε τα προληπτικά μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας να πράξετε ως εξής. 


Αφού διαβάσετε την επιστολή, να απαντήσετε στο email που λάβατε (πατώντας στο email σας "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ή "Reply") γράφοντας το κατωτέρω κείμενο και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας: 


Έχω διαβάσει το Κείμενο της Επιστολής προς τον κο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων που κοινοποιείται προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με το αίτημα της καθιέρωσης της διεθνής ονομασίας της χώρας μας ως Hellas αντί του Greece και με την παρούσα ηλεκτρονική μου επιστολή, δηλώνω ότι: 


1) Συναινώ και συνυπογράφω την επιστολή 


2) Συναινώ στην χρήση, αποθήκευση και επεξεργασία των κατωτέρω προσωπικών μου δεδομένων από τον Σύλλογό σας και στην κοινοποίησή τους στους αποδέκτες της επιστολής, μόνο για τους σκοπούς έγκυρης συνυπογραφής της επιστολής και για την αποστολή της επιστολής προς τους αποδέκτες. 


3) Τα στοιχεία μου είναι:  

  • ΟΝΟΜΑ: ............................. 
  • ΕΠΩΝΥΜΟ: ....................... 
  • ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:.......................... 
  • ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:....................... 
  • ΑΡ. ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ:............................ 
  • email:.......................................... 

     

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 



ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη