Πότε ανοίγουν malls και ο δύσκολος γρίφος για καφέ, εστιατόρια

Πότε ανοίγουν malls και ο δύσκολος γρίφος για καφέ, εστιατόρια

Με self test ανά χείρας θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία καθώς, όπως φαίνεται το πρώτο κουδούνι μετά από το πολύμηνο κλείσιμο προσδιορίζεται για τις 12 Απριλίου. Παράλληλα, τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα καταστήματα με το 13032, 3ωρη παραμονή, click away και click inside. Τι θα γίνει με την εστίαση και τα πολυκαταστήματα.

 

Το πρώτο κουδούνι μετά από καιρό θα φέρει πίσω στα θρανία του μαθητές Λυκείου. Σε δεύτερη φάση θα ανοίξουν τα Γυμνάσια, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τα Δημοτικά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν και τα πολυκαταστήματα. Αν όλα εξελιχθούν καλά με τα μικρότερα καταστήματα, είναι πιθανό στις 12 Απριλίου να επαναλειτουργήσουν και τα πολυκαταστήματα. 

Μάλιστα, αύριο στις ανακοινώσεις που θα γίνουν για τη διενέργεια των self test, μετά την υποχρεωτικότητα σε μαθητές και καθηγητές, ενδέχεται να ακολουθήσουν το λιανεμπόριο και ο τουρισμός. 

Σε ό,τι αφορά στην εστίαση, αν και οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο τέλος του μήνα και το άνοιγμα μοιάζει δύσκολο πριν το Πάσχα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει. Σε κάθε περίπτωση, αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, όπως η πορεία των κρουσμάτων, οι αντοχές του ΕΣΥ, αλλά και πως θα έχει κυλήσει η επαναλειτουργία των υπόλοιπων δραστηριοτήτων. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3uf5j0X
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη