Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα malls

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα malls

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα από Δευτέρα άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η εισήγησή μας είναι να ανοίξουν. Εφόσον, η επιτροπή δώσει το πράσινο φως εμείς είμαστε έτοιμη. Προφανώς και η επιτροπή φοβάται εικόνες συνωστισμού όχι τόσο μέσα στα καταστήματα αλλά έξω από αυτά. Το αναγνωρίζομαι και το αποδέχομαι. Γενικά όμως τα εμπορικά κέντρα έχουν πάρει όλα τα μέτρα προστασίας που χρειάζεται» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στη μετακίνηση εκτός νομού για Πάσχα στο χωριό, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη λέγοντας «εάν μιλήσουμε εν μέσω πανδημίας για δύο βδομάδες αργότερα είναι σαν να προβλέπουμε τι θα γίνει το 2050», τονίζοντας ότι εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού.

Τέλος, για την εστίαση τόνισε πως αυτή θα ανοίξει αμέσως μετά το Πάσχα ενώ θα τρέξουν και τα προγράμματα για άμεση στήριξη των επιχειρήσεων αυτών που δοκιμάζοντας όντως κλειστές εδώ και πολλούς μήνες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3mp39cB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη