Αυγενάκης: Έρχεται Master plan για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ

Intime

«Στόχος μας να γίνει το ΟΑΚΑ μια κυψέλη ανάπτυξης του αθλητισμού, ένα πραγματικό στολίδι», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει παρουσιαστεί το Μaster Plan για την αξιοποίηση και αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, δήλωσε στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας πως στόχος είναι η μετατροπή του, ξανά σε «κυψέλη ανάπτυξης του αθλητισμού και να αναδειχθεί ως πολιτιστικός αλλά και ως τουριστικός προορισμός, ως κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων».

Στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του Φωτεινής Πιπιλή από τη ΝΔ, ο υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ένα αθλητικό κέντρο που είχε εγκαταλειφθεί, είχε μαραζώσει και είχε απαξιωθεί.

«Στόχος μας να γίνει το ΟΑΚΑ μια κυψέλη ανάπτυξης του αθλητισμού, ένα πραγματικό στολίδι», είπε και αποκάλυψε πως οι τελευταίες εργασίες συντήρησης είχαν γίνει το 2004, ενώ από τότε «δεν είχαν σφίξει ούτε μια βίδα».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μετέφερε στη Βουλή τη θλίψη που ένιωσε όταν αντίκρισε τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

«Δεν διστάζω να πω, ότι ένιωσα θλίψη, σοκ και απογοήτευση όταν αντίκρισα την εικόνα εγκατάλειψης στην οποία βρισκόταν η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας που εκτείνεται σε 1.180 στρέμματα», είπε και σημείωσε πως μέσα σε 20 μήνες έγιναν και γίνονται πολλά έργα συντήρησης και αποκατάστασης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dFxGPi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη