MasterChef 5: Αποχώρηση με κλάματα, παίκτρια πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια (βίντεο)

MasterChef 5: Αποχώρηση με κλάματα, παίκτρια πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια (βίντεο)

Η διαδικασία παραμονής στον διαγωνισμό για την Λία και τον Παύλο είχε... χρώμα Ελλάδας, με τον δεύτερο να ξεσπάει σε κλάματα με την αποχώρηση της φίλης του

Μία ακόμα παίκτρια, αυτή τη φορά η Λία Μακροστεργίου είδε πόρτα της εξόδου από το «MasterChef 5» το βράδυ της Δευτέρας (26/04) και αυτό συνέβη μέσα σε φορτισμένο κλίμα. Με τον φίλο της Παύλο Χάππιλο, με τον οποίο διαγωνίστηκαν στη διαδικασία αποχώρησης, μετά από μια δύσκολη διαδικασία ψηφοφορίας να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το πιάτο, που κλήθηκαν ν' αντιγράψουν οι δυο επίδοξοι σεφ, έκρυβε σχεδόν όλη την Ελλάδα και ήταν εμπνευσμένο από τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της ελληνικής κουζίνας.

Συγκεκριμένα, σ' έναν χάρτη της Ελλάδας ο σεφ «έβαλε» έξι διαφορετικές μπουκιές από τη χώρα μας. Πέντε αλμυρές και μια γλυκιά. Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν ένα πολύπλοκο amuse-bouche με αρκετές παρασκευές. Η πίεση ήταν τόσο μεγάλη, που είχε ως αποτέλεσμα η Λία να μην... τερματίσει. Έτσι, έδειξε άδειους δίσκους στο τέλος της μονομαχίας, με τους κριτές να μην βάζουν καν βαθμό στην προσπάθειά της. Με αποτέλεσμα να πάρει αυτόματα το εισιτήριο της παραμονής ο Παύλος, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα με την αποχώρηση της φίλης του.

Ποια είναι η Λία Μακροστεργίου

Η Λία αποτέλεσε τη συνέχεια του ένδοξου Βόλου στους διαγωνισμούς του «MasterChef». Το μικρό μαγειρείο της στο Βόλο φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του. Μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, σπουδάζει παράλληλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου. Ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι, καθώς το είχε υποσχεθεί στην κόρη της.



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3tVmoxr
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη